ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - פסטה
מתכונים לראש השנה
מתכונים - פסטה

רוטב נפוליטנה לפסטה

מאת שף שבי בכר, בי"ס תדמור


חומרים:
8 עגבניות חלוטות וקצוצות
½ כוס שמן זית
מלח, פלפל, עלי בזיליקום – לפי הטעם.
2 שיני שום פרוסות

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית ומטגנים בו את השום.
מוספים עגבניות, מלח, פלפל, ועלים שלמים של בזיליקום.
מבשלים על אש נמוכה ½ שעה.


שף שבי בכר הוא מנהל המערך הקולינרי בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים