פטוצ'יני בפסטו

מצרכים:1/2 כוס פסטו קלאסי של פרסקוחצי כפית סוכרגבינת פרמזן מגוררתחבילת אטריות פטוצ'יני ניתן להוסיף חצי קופסה שמנת מתוקהאופן ההכנה: מכינים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. חשוב להכין עם הרבה מים רותחים שהומלחו. כשהפסטה מוכנה מסננים ושוטפים במים.מערבבים את הפסטו עם הסוכר וגבינת הפרמזן.במידה ומוסיפים שמנת, יש לחמם את תערובת הפסטו והגבינה במחבת ולערבב את השמנת לתוך התערובת. לא להביא לרתיחה.יוצקים את הרוטב החם על הפסטה. מקשטים עם מעט עלי פרמזן וצנוברים טרייםפרסקו מייצרת ומשווקת רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים

מצרכים:
1/2 כוס פסטו קלאסי של פרסקו
חצי כפית סוכר
גבינת פרמזן מגוררת
חבילת אטריות פטוצ'יני
ניתן להוסיף חצי קופסה שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מכינים את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן. חשוב להכין עם הרבה מים רותחים שהומלחו.
כשהפסטה מוכנה מסננים ושוטפים במים.
מערבבים את הפסטו עם הסוכר וגבינת הפרמזן.
במידה ומוסיפים שמנת, יש לחמם את תערובת הפסטו והגבינה במחבת ולערבב את השמנת לתוך התערובת. לא להביא לרתיחה.
יוצקים את הרוטב החם על הפסטה.
מקשטים עם מעט עלי פרמזן וצנוברים טריים

פרסקו מייצרת ומשווקת רטבים על בסיס צמחי תבלין טריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר