קנלוני פטריות וכמהין ברוטב פטריות ויוגורט

מצרכים:1 מגשית קנלוני פטריות וכמהין של "פסטה נונה"50 גרם פטריות יער50 גרם פטריות שמפיניון1 שן שום כתושה1 כף שמן זית3 כפות יוגורטאופן ההכנה:להכין את הקנלוני לפי הוראות היצרן.לחמם שמן זית במחבת, להוסיף שום ופטריות ולהקפיץ כ-3 דקות. להוריד מהאש, להוסיף יוגורט ולערבב היטב.לשפוך את הרוטב לצלחת הגשה ולסדר מעל את הקנלוני . להגיש חם.

מצרכים:
1 מגשית קנלוני פטריות וכמהין של "פסטה נונה"
50 גרם פטריות יער
50 גרם פטריות שמפיניון
1 שן שום כתושה
1 כף שמן זית
3 כפות יוגורט

אופן ההכנה:
להכין את הקנלוני לפי הוראות היצרן.
לחמם שמן זית במחבת, להוסיף שום ופטריות ולהקפיץ כ-3 דקות.
להוריד מהאש, להוסיף יוגורט ולערבב היטב.
לשפוך את הרוטב לצלחת הגשה ולסדר מעל את הקנלוני .
להגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר