לינגוויני רוקפור

חומרים ל- 4 סועדים:1 קילו פסטה לינגוויני (בבטה 13 של ברילה)250 ג' גבינת רוקפור4 חצילים (רצוי בלאדי) 10 שיני שום50 ג' חמאהעלי כוסברה טריהחצי ליטר שמנת מתוקהמלח ופלפלאופן ההכנה:יש לשרוף את החצילים מעל אש גלויה, לקלפם ולהוציא את ליבתם.לקצוץ את החצילים יחד עם 5 ראשי שום, מלח ופלפל ולערבבם לעיסה.לבשל את הפסטה כ-5-6 דקות במים רותחים. במקביל לטגן את החמאה במחבת עד המסתה.להוסיף את יתרת השום, מלח ופלפל לפי טעם.להוסיף את השמנת המתוקה, ולהביא לרתיחה.להוסיף למחבת את החצילים ולגרד פנימה כחצי מכמות הגבינה.לאחר סינון הפסטה, יש להוסיפה לרוטב.לערבב ולצקת לצלחות הגשה.מעל כל מנה יש לגרד גבינת רוקפור ולפזר עלי כוסברה טריים קצוצים.

חומרים ל- 4 סועדים:
1 קילו פסטה לינגוויני (בבטה 13 של ברילה)
250 ג' גבינת רוקפור
4 חצילים (רצוי בלאדי)
10 שיני שום
50 ג' חמאה
עלי כוסברה טריה
חצי ליטר שמנת מתוקה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
יש לשרוף את החצילים מעל אש גלויה, לקלפם ולהוציא את ליבתם.
לקצוץ את החצילים יחד עם 5 ראשי שום, מלח ופלפל ולערבבם לעיסה.
לבשל את הפסטה כ-5-6 דקות במים רותחים.
במקביל לטגן את החמאה במחבת עד המסתה.
להוסיף את יתרת השום, מלח ופלפל לפי טעם.
להוסיף את השמנת המתוקה, ולהביא לרתיחה.
להוסיף למחבת את החצילים ולגרד פנימה כחצי מכמות הגבינה.
לאחר סינון הפסטה, יש להוסיפה לרוטב.
לערבב ולצקת לצלחות הגשה.
מעל כל מנה יש לגרד גבינת רוקפור ולפזר עלי כוסברה טריים קצוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר