רכיבים:
חבילת פסטה קונצ'יליאה
6 פילה אנשובי טרי
0.5 קילו כרובית
1 שן שום
רוזמרין
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
חותכים את הכרובית לחתיכות.
לבשל 5 דקות במים רותחים ומעט מלח.
מוציאים את הכרובית מהסיר ומכניסים למחבת עם מעט שמן ושום פרוס.
מטגנים כמה דקות עד להתרככות.
מוסיפים את פילה האנשובי, ומטגנים הכל יחד לעוד מספר דקות (יש מליחות באנשובי, אז להיזהר לא להוסיף יותר מדי).
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
מערבבים את הירקות והדג עם הפסטה ומקשטים ברוזמרין טרי.