ספגטי בולונז עם טונה בפלפל חריף

רכיבים ל- 4 מנות:500 גר' ספגטי1 בצל בינוני קצוץ2 שיני שום קצוצות1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנותענף אחד של סלרי עלים – קצוץ4 עגבניות גדולות2 כוסות יין לבןפטרוזיליה 1 כפית סוכר2 כפות שמן1 קופסת טונה סטארקיסט עם פלפל חריף2 סרדיניםכף גדושה של תרכיז עגבניותאופן ההכנה:לטגן את השום בשמן זית – טיגון קצר. לחתוך לקוביות קטנות בצל, הגזר וסלרי.לטגן עד שהבצל מזהיב מעט.למזוג את היין הלבן ולצמצם את הנוזלים על אש גבוהה. להוסיף טונה סטארקיסט ואת הסרדינים לשאר המרכיבים.לחתוך ולמעוך חלק מהעגבניות ולהוסיף את תרכיז העגבניות. לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף ואת הסוכר.לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש).לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה בשפע של מים רותחים. לסנן היטב ולערבב עם הרוטב. להגיש מיד.צילום דרור כץ

רכיבים ל- 4 מנות:500 גר' ספגטי
1 בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 גזר בינוני, חתוך לקוביות קטנות
ענף אחד של סלרי עלים – קצוץ
4 עגבניות גדולות
2 כוסות יין לבן
פטרוזיליה
1 כפית סוכר
2 כפות שמן
1 קופסת טונה סטארקיסט עם פלפל חריף
2 סרדינים
כף גדושה של תרכיז עגבניות

אופן ההכנה:
לטגן את השום בשמן זית – טיגון קצר.
לחתוך לקוביות קטנות בצל, הגזר וסלרי.
לטגן עד שהבצל מזהיב מעט.
למזוג את היין הלבן ולצמצם את הנוזלים על אש גבוהה.
להוסיף טונה סטארקיסט ואת הסרדינים לשאר המרכיבים.
לחתוך ולמעוך חלק מהעגבניות ולהוסיף את תרכיז העגבניות.
לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף ואת הסוכר.
לבשל 20 דקות (ניתן לבשל את הרוטב מראש).
לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה בשפע של מים רותחים.
לסנן היטב ולערבב עם הרוטב.
להגיש מיד.

צילום דרור כץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר