פסטה סלמון וטימין

רכיבים:100 גר' קוביות פילה סלמוןחצי פלפל קלוי חתוך לקוביות 5 גבעולי אספרגוס2 גבעולי טימין60 גר' חמאה3 שיני שום כתושות שליש כוס יין לבן100 מ"ל שמנת מתוקהאופן ההכנה:מקפיצים חמאה, מלח, פלפל ותימין במחבת.מוסיפים את קוביות הסלמון, הפלפלים, אספרגוס ושום.מקפיצים קלות.מוסיפים את היין, מצמצמים קלות ומוסיפים שמנת.זה הזמן להוסיף את סוג הפסטה האהוב."כרמים" במושב סגולה צילום עזר חדד

רכיבים:
100 גר' קוביות פילה סלמון
חצי פלפל קלוי חתוך לקוביות
5 גבעולי אספרגוס
2 גבעולי טימין
60 גר' חמאה
3 שיני שום כתושות
שליש כוס יין לבן
100 מ"ל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מקפיצים חמאה, מלח, פלפל ותימין במחבת.
מוסיפים את קוביות הסלמון, הפלפלים, אספרגוס ושום.
מקפיצים קלות.
מוסיפים את היין, מצמצמים קלות ומוסיפים שמנת.
זה הזמן להוסיף את סוג הפסטה האהוב.

"כרמים" במושב סגולה

צילום עזר חדד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר