קנלוני במילוי תמרים וגבינות

מתכון ל- 6 סועדיםמצרכים:חצי קילו קנלוני250 גרם תמרים מגולענים200 גרם גבינת עיזים200 גרם גבינת שמנת 30% שומן200 גרם גבינה בולגרית קשהשמן זית חצי קילו רוטב עגבניותכף סילאןשקית זילוףמלח, פלפל לבן וקינמוןאופן ההכנה: קוצצים את התמרים ומערבבים אותם בקערה עם כל הגבינות.לתערובת מוסיפים כפית מלח, פלפל לבן וחצי כפית קינמון.ממלאים את הקנלוני באמצעות שקית זילוף בתערובת שנוצרה.משמנים תבנית אפיה בשמן זית, ומניחים עליה את הקנלוני הממולא, זה לצד זה.על כל הכמות של הקנלוני יוצקים חצי ליטר של רוטב עגבניות וכף סילאן.אופים בתנור בחום של 180 מעלות ל-20 דקות.מוציאים ומגישים.

מתכון ל- 6 סועדים

מצרכים:
חצי קילו קנלוני
250 גרם תמרים מגולענים
200 גרם גבינת עיזים
200 גרם גבינת שמנת 30% שומן
200 גרם גבינה בולגרית קשה
שמן זית
חצי קילו רוטב עגבניות
כף סילאן
שקית זילוף
מלח, פלפל לבן וקינמון

אופן ההכנה:
קוצצים את התמרים ומערבבים אותם בקערה עם כל הגבינות.
לתערובת מוסיפים כפית מלח, פלפל לבן וחצי כפית קינמון.
ממלאים את הקנלוני באמצעות שקית זילוף בתערובת שנוצרה.
משמנים תבנית אפיה בשמן זית, ומניחים עליה את הקנלוני הממולא, זה לצד זה.
על כל הכמות של הקנלוני יוצקים חצי ליטר של רוטב עגבניות וכף סילאן.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות ל-20 דקות.
מוציאים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר