ניוקי חמאה ומרווה

מנה קלה להכנה והכל בפחות מחמש דקות.טיפ: במתכון הזה לא מבשלים את הניוקי אלא מטגנים אותו ישירות במחבת. צורת ההכנה הזו אפשרית רק כאשר משתמשים בניוקי טרי – בכדי שהניוקי יצאו רכים ואווריריים.רכיבים:500 גרם ניוקי תפ"וא או בטטה (מוצע של פסטה דלה קזה)שמן זית50 גרם חמאהעלים מ-2 ענפי מרווה טריהמלחפרמז'ן מגורר להגשהאופן ההכנה:מחממים היטב שמן זית במחבת, בגובה של כסנטימטר אחד.מוסיפים חמאה ועלי מרווה.מוסיפים את הניוקי ומטגנים עד שמשחימים מכל הצדדים.מוציאים וסופגים את עודפי השמן בעזרת נייר סופג.ממליחים ומפזרים פרמז'ן מגורר להגשה.מומלץ להגיש כתוספת לדגים, בשר או עוף, או לאכול כמנה בפני עצמה.פסטה דלה קזה

מנה קלה להכנה והכל בפחות מחמש דקות.
טיפ: במתכון הזה לא מבשלים את הניוקי אלא מטגנים אותו ישירות במחבת. צורת ההכנה הזו אפשרית רק כאשר משתמשים בניוקי טרי – בכדי שהניוקי יצאו רכים ואווריריים.

רכיבים:
500 גרם ניוקי תפ"וא או בטטה (מוצע של פסטה דלה קזה)
שמן זית
50 גרם חמאה
עלים מ-2 ענפי מרווה טריה
מלח
פרמז'ן מגורר להגשה

אופן ההכנה:
מחממים היטב שמן זית במחבת, בגובה של כסנטימטר אחד.
מוסיפים חמאה ועלי מרווה.
מוסיפים את הניוקי ומטגנים עד שמשחימים מכל הצדדים.
מוציאים וסופגים את עודפי השמן בעזרת נייר סופג.
ממליחים ומפזרים פרמז'ן מגורר להגשה.

מומלץ להגיש כתוספת לדגים, בשר או עוף, או לאכול כמנה בפני עצמה.

פסטה דלה קזה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר