סלט קוקטייל פסטה

6 מנות כל מנה מכילה 3.5 נקודות פלוס+המתכון מכיל 20.5 נקודות פלוס+מרכיבים:75 גרם פסטה יבשה (פרפרים) 4 כפות מיונז לייט2 כפות רוטב עגבניות2 כפות יוגורט טבעי %½ 1 שומן2 כפיות מיץ לימוןמספר טיפות רוטב טבסקו3 מקלות סלרי קצוצים1 פלפל אדום או צהוב קצוץ2 מלפפונים קטנים קצוצים1 תפוח עץ אדום קצוץכמה עלי חסה טריים קרועים לחתיכות קטנותמלח ופלפל שחור טחוןאופן ההכנה:מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן, שוטפים ומסננים היטב. בקערה גדולה מערבבים היטב את המיונית, רוטב העגבניות, היוגורט, מיץ הלימון והטבסקו.יוצקים את הפסטה לתוך קערת הרוטב. מוסיפים את הסלרי, הפלפל, המלפפונים והתפוח. מתבלים במלח ופלפל.מערבבים בעדינות עד שהרוטב נספג.מרפדים 6 קעריות הגשה בעלי חסה קרועים וממלאים בתערובת הפסטה.הערות:  אפשר להוסיף לפסטה תערובת של עשבי תיבול טריים כמו בזיליקום, עירית, פטרוזיליה, או נענע.אפשר לגוון את הירקות: צנון, עגבניות שרי, פטריות ובצל סגול נותנים טעם אחר לפסטה.צילום פיליפ מטראי

6 מנות
כל מנה מכילה 3.5 נקודות פלוס+
המתכון מכיל 20.5 נקודות פלוס+

מרכיבים:
75 גרם פסטה יבשה (פרפרים)
4 כפות מיונז לייט
2 כפות רוטב עגבניות
2 כפות יוגורט טבעי %½ 1 שומן
2 כפיות מיץ לימון
מספר טיפות רוטב טבסקו
3 מקלות סלרי קצוצים
1 פלפל אדום או צהוב קצוץ
2 מלפפונים קטנים קצוצים
1 תפוח עץ אדום קצוץ
כמה עלי חסה טריים קרועים לחתיכות קטנות
מלח ופלפל שחור טחון

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן, שוטפים ומסננים היטב.
 בקערה גדולה מערבבים היטב את המיונית, רוטב העגבניות, היוגורט, מיץ הלימון והטבסקו.
יוצקים את הפסטה לתוך קערת הרוטב.
מוסיפים את הסלרי, הפלפל, המלפפונים והתפוח.
מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים בעדינות עד שהרוטב נספג.
מרפדים 6 קעריות הגשה בעלי חסה קרועים וממלאים בתערובת הפסטה.

הערות: 
אפשר להוסיף לפסטה תערובת של עשבי תיבול טריים כמו בזיליקום, עירית, פטרוזיליה, או נענע.
אפשר לגוון את הירקות: צנון, עגבניות שרי, פטריות ובצל סגול נותנים טעם אחר לפסטה.

צילום פיליפ מטראי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר