מצרכים
500 גרם פטריות שמפיניון
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
50 גרם עגבניות מיובשות לחות
3 כפות מיונס 9 אחוז
3 כפות פסטו (מחית בזיליקום, שמן זית, שום וצנוברים)
1 כפית מלח
1 כפית פלפל גרוס
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
* מקפיצים במחבת גדולה או ווק סיני פטריות עם השמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס כ- 4 דקות. בתום ההקפצה יש לסנן במסננת.
* משלבים מיונס 9 אחוז עם הפסטו, העגבניות המיובשות והבצל הירוק, בקערה בינונית.
* מוסיפים את הפטריות ומערבבים היטב.