לשני סועדים
חומרים:
חופן שעועית ירוקה חלוטה
חופן "מקלות" מלפפון
"מקלות" פלפל אדום (גמבה) חצי מכמות המלפפון
¼ בצל סגול בינוני קצוץ
6 זיתים שחורים מסוג קלמטה מגולענים
חופן נבטי חמנייה
פלפל חריף קלוי בגריל קצוץ (לפי הטעם)
6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
5 עלי נענע
5 עלי כוסברה
5 עלי פטרוזיליה
4 שיני שום קונפי (שום המבושל בשומן עד לריכוך)
120 גר' פילה דג נקי מעור ועצמות (דג מומלץ אינטיאס)
אופן ההכנה:
חותכים את הדג לרצועות שמים את בקערה מעליו מזלפים שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל (לפי הטעם).
מוסיפים את כל הירקות, מערבבים ומסדרים בצלחת עמוקה.