סלט בורגול בדבש

החומרים הדרושים להכנת 5 מנות2 כוסות בורגול מושרה במים כ- 30 דקות, שטוף ומסונן4 גזרים קלופים, קוביות2 בצלים קוביותזר שמיר קצוץ4 כפות חמוציות מיובשות, או צימוקים3 כפות שמן זית בטעם פירותי עשיר3 כפות דבש מפרחי הדרים (או דבש מפרחי בר)1 כפית קינמון1 כפית שטוחה מלחאופן ההכנה1. שמים את השמן והדבש בסיר רחב, מחממים מעט2. מוסיפים בצל ומאדים תוך ערבוב עד שקיפות3. מוסיפים גזר, מלח וקינמון, מערבבים כ 2 דקות4. מוסיפים שליש כוס מים ומנמיכים להבה. מכסים ל-5 דקות 5. מוסיפים את הבורגול, החמוציות, ומערבבים.6. מכסים ומבשלים עוד כ-5 דקות7. מוסיפים שמיר וצנוברים, מתקנים תיבול.8. מכסים, מכבים להבה ומניחים לעמוד עוד כ 10 דקות.

החומרים הדרושים להכנת 5 מנות
2 כוסות בורגול מושרה במים כ- 30 דקות, שטוף ומסונן
4 גזרים קלופים, קוביות
2 בצלים קוביות
זר שמיר קצוץ
4 כפות חמוציות מיובשות, או צימוקים
3 כפות שמן זית בטעם פירותי עשיר
3 כפות דבש מפרחי הדרים (או דבש מפרחי בר)
1 כפית קינמון
1 כפית שטוחה מלח

אופן ההכנה
1. שמים את השמן והדבש בסיר רחב, מחממים מעט

2. מוסיפים בצל ומאדים תוך ערבוב עד שקיפות

3. מוסיפים גזר, מלח וקינמון, מערבבים כ 2 דקות

4. מוסיפים שליש כוס מים ומנמיכים להבה. מכסים ל-5 דקות

5. מוסיפים את הבורגול, החמוציות, ומערבבים.

6. מכסים ומבשלים עוד כ-5 דקות

7. מוסיפים שמיר וצנוברים, מתקנים תיבול.

8. מכסים, מכבים להבה ומניחים לעמוד עוד כ 10 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר