ל- 6 מנות:
מבחר עלי חסה שונים קרועים לחתיכות קטנות
מיץ מלימון שלם
1/4 כוס שמן זית
24 שרימפס טייגר
כפית ג'ינג'ר קצוץ
כפית שום כתוש
רבע כוס אוזו או ארק
רבע כפית מלח
מעט צ'ילי חריף
מעט שמן זית
אופן ההכנה:
לחמם את החמאה במחבת טפלון. להוסיף את השום, הצ'ילי, הג'ינג'ר והשרימפס ולתבל במלח.
לטלטל את המחבת ולהקפיץ את השרימפס כ-2 דקות. להוסיף את האוזו ולשלהב עם גפרור.
לסדר את הסלט בצלחת הגשה. לסחוט על השרימפס מיץ לימון טרי, ולטפטף מעט שמן זית.
להניח על הסלט 4 שרימפס לכל סועד, ולצקת את הרוטב מהמחבת.