מצרכים ל- 4 מנות:
300 גרם בשר קר צלוי או מבושל, חתוך לקוביות קטנות או קצוץ
500 גרם ברוקולי טרי, מפורק לפרחים קטנים
100 גרם אגוזי קאשיו קלויים
לרוטב:
2 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ טבעי (או חומץ אורז)
½ כפית זנגוויל טרי, כתוש
1 כפית שמן שומשום
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל חריף יבש, כתוש
אופן ההכנה:
ממלאים סיר (לא מאלומיניום) במים, ממליחים קלות ומביאים לרתיחה. מכינים לצידו קערת מי קרח.
חולטים את הברוקולי במשך 3-4 דקות, מסננים ומעבירים מיד למי הקרח.
מערבבים את חומרי הרוטב.
מסננים שוב את הברוקולי, ומערבבים עם הבשר והרוטב.
משהים כחצי שעה.
מפזרים למעלה את אגוזי הקאשיו, ומגישים.