סלט בקר וברוקולי

סלט בהשראת המטבח הסיני, אבל הולך טוב גם עם לחם וכוס בירה בארוחה קיצית

מצרכים ל- 4 מנות:
300 גרם בשר קר צלוי או מבושל, חתוך לקוביות קטנות או קצוץ
500 גרם ברוקולי טרי, מפורק לפרחים קטנים
100 גרם אגוזי קאשיו קלויים

לרוטב:
2 כפות שמן
2 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ טבעי (או חומץ אורז)
½ כפית זנגוויל טרי, כתוש
1 כפית שמן שומשום
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל חריף יבש, כתוש

אופן ההכנה:
ממלאים סיר (לא מאלומיניום) במים, ממליחים קלות ומביאים לרתיחה. מכינים לצידו קערת מי קרח.
חולטים את הברוקולי במשך 3-4 דקות, מסננים ומעבירים מיד למי הקרח.
מערבבים את חומרי הרוטב.
מסננים שוב את הברוקולי, ומערבבים עם הבשר והרוטב.
משהים כחצי שעה.
מפזרים למעלה את אגוזי הקאשיו, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר