סלט כרוב תאילנדי

חומרים: לסלט: 1 כרוב ירוק צרור עלי כוסברה (או נענע, או בזיליקום) 8 גזרים לרוטב: 2 כפות חומץ אורז (או מיץ לימון) 3 כפות רוטב סויה קיקומן 3 כפות שמן שומשום Flavor כף ג'ינג'ר קלוף ומגורר שן שום מגוררת דק לקישוט: בצל ירוק קצוץ חופן בוטנים קלויים אופן ההכנה: חותכים דק את הירקות ומסדרים בקערה להגשה. מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב. מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב. מפזרים מעל את הבצל הירוק והבוטנים.

חומרים:
לסלט:
1 כרוב ירוק
צרור עלי כוסברה (או נענע, או בזיליקום)
8 גזרים

לרוטב:
2 כפות חומץ אורז (או מיץ לימון)
3 כפות רוטב סויה קיקומן
3 כפות שמן שומשום Flavor
כף ג'ינג'ר קלוף ומגורר
שן שום מגוררת דק

לקישוט:
בצל ירוק קצוץ
חופן בוטנים קלויים

אופן ההכנה:
חותכים דק את הירקות ומסדרים בקערה להגשה.
מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב.
מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב.
מפזרים מעל את הבצל הירוק והבוטנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר