סלט חם קר

משחק של ירקות קרים וחמים בסלט אחד בניחוח שמן זיתחומרים: חצי חסה עגולה4 גזרים1/4 ק"ג עגבניות שריראש ברוקולי300 גרם גבינה בולגרית מפוררתחופן קרוטוניםלרוטב:1/2 כוס שמן זיתמיץ מחצי לימון טרימלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה:מפרידים את הברוקולי לפרחים ומבשלים במים רותחים. מסננים.קורעים את עלי החסה לרצועות, פורסים את הגזר לעיגולים דקים ומניחים בקערה גדולה.במחבת מקפיצים את עגבניות השרי ואת הגבינה למשך דקות ספורות.מוסיפים לקערה עם החסה והגזר את הברוקולי החם, עגבניות השרי והגבינה החמות.שופכים את הרוטב ומערבבים.ממתכוני פסטיבל שמן הזית המתקיים בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה לציון ראשית המסיק.

משחק של ירקות קרים וחמים בסלט אחד בניחוח שמן זית

חומרים:
חצי חסה עגולה
4 גזרים
1/4 ק"ג עגבניות שרי
ראש ברוקולי
300 גרם גבינה בולגרית מפוררת
חופן קרוטונים

לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון טרי
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
מפרידים את הברוקולי לפרחים ומבשלים במים רותחים.
מסננים.
קורעים את עלי החסה לרצועות, פורסים את הגזר לעיגולים דקים ומניחים בקערה גדולה.
במחבת מקפיצים את עגבניות השרי ואת הגבינה למשך דקות ספורות.
מוסיפים לקערה עם החסה והגזר את הברוקולי החם, עגבניות השרי והגבינה החמות.
שופכים את הרוטב ומערבבים.


ממתכוני פסטיבל שמן הזית המתקיים בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה לציון ראשית המסיק.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר