סלט טונה ברוטב מיסו חרדל

מצרכים ל- 2-3 מנות:100 גר' טונה טרייה חתוכה לקוביות 1 בצל ירוק חתוך בגודל 1 ס"מ מבושל במים רותחים 1/2 דקה ומקורר 20 גר' פולי סויה, מופרדים מהתרמילים לאחר הרתיחה להכנת הרוטב:3 כפות מיסו לבן1 כף סוכר3 כפות מירין1 כפית אבקת חרדל יפני1/2 1 כפות חומץ אורזאופן ההכנה:בסיר, על אש קטנה, ממיסים את הסוכר עם המיסו. תוך כדי תהליך, מוסיפים את המירין עד כדי קבלה של עיסה חלקה. מורידים מהאש ומקררים. לאחר הקירור, מוסיפים את החומץ ואבקת חרדל. מערבבים היטב ושומרים בצד. אופן ההגשה:מניחים את קוביות הטונה בערימה יפה במרכז הצלחת. מפזרים מעל את הבצל הירוק ופולי הסויה. בוזקים מעל את רוטב המיסו חרדל.מוסיפים מעט שומשום ומגישים.ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים ל- 2-3 מנות:
100 גר' טונה טרייה חתוכה לקוביות
1 בצל ירוק חתוך בגודל 1 ס"מ מבושל במים רותחים 1/2 דקה ומקורר
20 גר' פולי סויה, מופרדים מהתרמילים לאחר הרתיחה

להכנת הרוטב:
3 כפות מיסו לבן
1 כף סוכר
3 כפות מירין
1 כפית אבקת חרדל יפני
1/2 1 כפות חומץ אורז

אופן ההכנה:
בסיר, על אש קטנה, ממיסים את הסוכר עם המיסו.
תוך כדי תהליך, מוסיפים את המירין עד כדי קבלה של עיסה חלקה.
מורידים מהאש ומקררים.
לאחר הקירור, מוסיפים את החומץ ואבקת חרדל.
מערבבים היטב ושומרים בצד.

אופן ההגשה:
מניחים את קוביות הטונה בערימה יפה במרכז הצלחת.
מפזרים מעל את הבצל הירוק ופולי הסויה.
בוזקים מעל את רוטב המיסו חרדל.
מוסיפים מעט שומשום ומגישים.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר