מרכיבים:
1/2 חבילה (250 גרם) פסטה קצרה (כמו פנה, פוזילי וכו')
1 קופסה פלפלים קלויים מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
1/4 כוס שמן זית
1/2 כף פלפל שחור גרוס
1/2 כף מלח
חופן עלי בזיליקום ירוקים וסגולים
להגשה:
גבינת פרמזן
שמן זית
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה במי מלח לפי ההוראות של האריזה. מסננים ומצננים תחת מי ברז זורמים.
מניחים לפסטה להתייבש ומעבירים אותה לקערת ערבוב.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
הגשה:
מסדרים את הסלט בקערת הגשה.
בעזרת קולפן ירקות יוצרים סרטים של גבינת פרמזן ומניחים אותם על גבי הסלט. מטפטפים שמן זית ומגישים.