מצרכים לחצי קילו מטבוחה:
1 ק"ג עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות
6 קוביות שום דורות
3 גמבות אדומות חתוכות לקוביות
1/4 כוס שמן
1 כפית סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
3 קוביות צ'ילי דורות
אופן ההכנה:
1. מאדים בסיר בינוני את העגבניות עם שמן הזית על אש בינונית תוך כדי ערבוב (כ-5 דקות).
2. מנמיכים את האש ומערבבים עד שנוזלי העגבניות יתאדו.
3. מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב.
4. מבשלים על אש נמוכה עד שמתקבלת תערובת סמיכה כמו ריבה, מסירים מהאש, מעבירים לכלי ומגישים צונן.