קרפצ'ו אדמוניות עם סלט זוקיני וגבינת פטה מגוררת

"אדמוניה", זן עגבניות חדש שאינו מגיר נוזלים, בעל ערך תזונתי גבוה וחיי מדף ארוכים במיוחד (עד 3 שבועות על המדף). מגיע לארץ מהולנד, וגדל במשק רמי טרבלסי במושב תקומה בנגב המערבי.חומרים ל-4 מנות:4 אדמוניות חתוכות לפרוסות דקות2 זוקיני חתוכים לקוביות 1 על 1 ס"מ4 עלי נענע חתוכים לרצועות דקות1/4 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות8 כפות שמן זית לצליית הזוקיני4 כפות שמן זית לתיבול הקרפצ'ו1 כפית זעתר4 כפות מיץ לימון סחוט200 גרם גבינת פטה מגוררתמלח ופלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנה:פורסים את האדמוניות לפרוסות דקות ומסדרים בצורת ספירלה על גבי צלחת הגשה. את הזוקיני החתוך מניחים על מגש אפייה.מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות או עד שהזוקיני משחים.מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים לקערה. מוסיפים בצל סגול, עלי נענע, מיץ לימון, שמן זית ושאר התבלינים.מערבבים ומניחים במרכז הצלחת, מוסיפים גבינת פטה מגוררת ומגישים.פסטיבל העגבניות של מלון שרתון ת"א – כשר17-28 באוקטובר 2010 במסעדת הלובי ובמסעדת Olive Leaf הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300 חניה חינם לאורחי המסעדות

"אדמוניה", זן עגבניות חדש שאינו מגיר נוזלים, בעל ערך תזונתי גבוה וחיי מדף ארוכים במיוחד (עד 3 שבועות על המדף). מגיע לארץ מהולנד, וגדל במשק רמי טרבלסי במושב תקומה בנגב המערבי.

חומרים ל-4 מנות:
4 אדמוניות חתוכות לפרוסות דקות
2 זוקיני חתוכים לקוביות 1 על 1 ס"מ
4 עלי נענע חתוכים לרצועות דקות
1/4 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
8 כפות שמן זית לצליית הזוקיני
4 כפות שמן זית לתיבול הקרפצ'ו
1 כפית זעתר
4 כפות מיץ לימון סחוט
200 גרם גבינת פטה מגוררת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
פורסים את האדמוניות לפרוסות דקות ומסדרים בצורת ספירלה על גבי צלחת הגשה.
את הזוקיני החתוך מניחים על מגש אפייה.
מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 8 דקות או עד שהזוקיני משחים.
מצננים לטמפרטורת החדר ומכניסים לקערה.
מוסיפים בצל סגול, עלי נענע, מיץ לימון, שמן זית ושאר התבלינים.
מערבבים ומניחים במרכז הצלחת,
מוסיפים גבינת פטה מגוררת ומגישים.

פסטיבל העגבניות של מלון שרתון ת"א – כשר
17-28 באוקטובר 2010 במסעדת הלובי ובמסעדת Olive Leaf
הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300
חניה חינם לאורחי המסעדות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר