חומרים:
500 גר' חיטה גרוסה שהושרתה במים פושרים כחצי שעה
20 עלי נענע גדולים
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
¼ כוס שמן זית
¼ כוס מיץ לימון
3 כפות סילאן
100 גר' גרעיני רימון
אופן ההכנה:
מסננים את החיטה וחותכים את עלי הנענע לרצועות דקות.
מערבבים את כל המרכיבים יחד.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
ממתכוני פסטיבל המסיק במלון "שרתון" ת"א, עד 30.12.10
מסעדת Olive Leaf, רח' הירקון 115. טל. 03-5219300
חניה חינם לאורחי המסעדה. א'-ה' 22:30-19:00