סלט קוסקוס מלא וברוקולי

מצרכים:קוסקוס מלא – 250 גרם (זמן בישול תלוי בסוג הקוסקוס)ברוקולי (מבושל) – 8 פרחים קטנים, כ- 65 גרםצימוקים כהים – כפית, כ- 10 גרםחמוציות (טבעיות) – 2 כפיות, כ- 15 גרםבצל סגול – קצוץ דק, כף/חצי בצל בינוני, כ- 25 גרםבצל ירוק – קצוץ דק, כף, כ- 10 גרםנענע, כוסברה, פטרוזיליה – קצוץ דק, כף, כ- 4 גרם כל אחד.פיסטוק קלוי – קצוץ דק, כפית, כ- 10 גרםרוטב (שמן זית עשבי תיבול):שום, כוסברה, פטרוזיליה, נענע, חומץ בן יין, שמן זית, מיץ לימון סחוט.5 גרם שום5 גרם כוסברה (כף)5 גרם נענע (כף)5 גרם פטרוזיליה (כף)8 מ"ל חומץ בן יין לבן10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי70 מ"ל שמן זיתאופן ההכנה:מערבבים היטב את כל המרכיבים ביחד עם הרוטב .מניחים בצלחת עמוקה תוך בניית הסלט לגובה.מפזרים פיסטוק מלמעלה."פרש קיצ'ן" – רשת קפה בריאות הראשונה בישראל סניפי הרשת בתל אביב:  באזל 37 – 03-5445050 , בן יהודה 77 – 03-5292687 , דיזנגוף 149 – 03-5239933, יהודה המכבי 40 – 03-5447701 א'-ה' : 08:00-24:00 , ו' : 08:00-18:00 , ש': 09:00-24:00

מצרכים:
קוסקוס מלא – 250 גרם (זמן בישול תלוי בסוג הקוסקוס)
ברוקולי (מבושל) – 8 פרחים קטנים, כ- 65 גרם
צימוקים כהים – כפית, כ- 10 גרם
חמוציות (טבעיות) – 2 כפיות, כ- 15 גרם
בצל סגול – קצוץ דק, כף/חצי בצל בינוני, כ- 25 גרם
בצל ירוק – קצוץ דק, כף, כ- 10 גרם
נענע, כוסברה, פטרוזיליה – קצוץ דק, כף, כ- 4 גרם כל אחד.
פיסטוק קלוי – קצוץ דק, כפית, כ- 10 גרם

רוטב (שמן זית עשבי תיבול):
שום, כוסברה, פטרוזיליה, נענע, חומץ בן יין, שמן זית, מיץ לימון סחוט.
5 גרם שום
5 גרם כוסברה (כף)
5 גרם נענע (כף)
5 גרם פטרוזיליה (כף)
8 מ"ל חומץ בן יין לבן
10 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
70 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל המרכיבים ביחד עם הרוטב .
מניחים בצלחת עמוקה תוך בניית הסלט לגובה.
מפזרים פיסטוק מלמעלה.

"פרש קיצ'ן" – רשת קפה בריאות הראשונה בישראל
סניפי הרשת בתל אביב:  באזל 37 – 03-5445050 , בן יהודה 77 – 03-5292687 , דיזנגוף 149 – 03-5239933, יהודה המכבי 40 – 03-5447701
 א'-ה' : 08:00-24:00 , ו' : 08:00-18:00 , ש': 09:00-24:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר