סלט שורשים וגבינת רוקפור

חומרים ל- 6 סועדים:4 ראשים של שורש סלרי1 קילו גזר4 קולורבי4 צנון אדום שטוף, לא מקולף2 ראשי שומר250 ג' גבינת רוקפור300 מ"ל שמן זית2 לימוניםעלי נענעמלח ופלפלאופן ההכנה:את כל הירקות למעט הצנון יש לקלף, לחתוך לגפרורים דקים ולהכניס לקערת ערבוב.הרוטב:לסחוט לקערה מיץ משני הלימונים, להוסיף שמן הזית, קורט מלח ופלפל שחור. לערבב היטב ולהשרות את הירקות בתוך הרוטב כ-10 דקות. לאחר מכן לסנן את הרוטב מן הירקות ולהעבירם לכלי הגשה חגיגי.מעל הירקות יש לפורר את גבינת הרוקפור, ומעליה לפזר את עלי הנענע הירוקים בשלמותם."קפה רינגלבלום" – בית קפה-מסעדה המכשיר בני נוער בסיכון לעבודות המסעדנות הממוקם בשיכון ד' בבאר שבע. מטרת המסעדה הינה מתן הכשרה מקצועית וכישורי חיים לכ- 15 בני נוער מדי שנה.

חומרים ל- 6 סועדים:
4 ראשים של שורש סלרי
1 קילו גזר
4 קולורבי
4 צנון אדום שטוף, לא מקולף
2 ראשי שומר
250 ג' גבינת רוקפור
300 מ"ל שמן זית
2 לימונים
עלי נענע
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
את כל הירקות למעט הצנון יש לקלף, לחתוך לגפרורים דקים ולהכניס לקערת ערבוב.

הרוטב:
לסחוט לקערה מיץ משני הלימונים, להוסיף שמן הזית, קורט מלח ופלפל שחור.
לערבב היטב ולהשרות את הירקות בתוך הרוטב כ-10 דקות.
לאחר מכן לסנן את הרוטב מן הירקות ולהעבירם לכלי הגשה חגיגי.
מעל הירקות יש לפורר את גבינת הרוקפור, ומעליה לפזר את עלי הנענע הירוקים בשלמותם.

"קפה רינגלבלום" – בית קפה-מסעדה המכשיר בני נוער בסיכון לעבודות המסעדנות הממוקם בשיכון ד' בבאר שבע. מטרת המסעדה הינה מתן הכשרה מקצועית וכישורי חיים לכ- 15 בני נוער מדי שנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר