סלט כרוב לבן אסיאתי

סלט מאוד פשוט ומהיר להכנה, שטעמו עומד ביחס הפוך לקלות ההכנה. סלט קוצר תשבחות

סלט מאוד פשוט ומהיר להכנה, שטעמו עומד ביחס הפוך לקלות ההכנה. סלט קוצר תשבחות.

מצרכים:
1 ראש כרוב לבן בינוני
4 כפות שומשום
1 כוס כוסברה טריה קצוצה דק

לרוטב:
6 כפות רוטב סויה (תמרי או יאמסה)
8 כפות שמן קנולה
1/2 כפית גינג'ר טרי כתוש
1/2 כפית שום כתוש
1 כף סוכר חום
6 כפות רוטב צי'לי חריף

אופן ההכנה:
חותכים את הכרוב לרצועות דקות.
קולים את השומשום במחבת (ללא שמן), מצננים ומוסיפים לכרוב הטרי.
מוסיפים כוסברה (אפשר להמיר בעירית) ומערבבים את כל המרכיבים.

הכנת הרוטב:
מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים למעט השמן, מפעילים עד קבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב בזרם איטי.
מתקנים תיבול.

שף עידן חלצ'י, "שולה" מסעדת דגים, פירות ים ובשר, קיסריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר