סלט אביבי עם פקאן סיני, אספרגוס וויניגרט

חומרים (6 מנות):חומרים לסלט: לב חסה אדומהלב חסה ערביתחופן עלי רוקט10 עלי עולש12 פילה תפוז12 פילה אשכולית אדומה6 אספרגוסים20 אגוזי פקאן סיניוינגרט פקאן חומרים לרוטב: 150 ג' אגוזי פקאן סיני טחונים1 שן שוםכוס מיץ תפוזים2 כפות חרדל דיזון3 כפות ממרח תמריםמיץ מחצי לימון 3 כפות חומץ בלסמי1/2 כוס שמן אגוזים1/4 כוס שמן זיתאופן ההכנה:הכנת הסלט: שוטפים את החסות.מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה. מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ'). מעברים את התכולה למים עם קרח. הכנת הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת, עד לקבלת תמהיל הומוגני של רוטב. הגשת המנה:מתבלים את כל מרכיבי המנה ברוטב מהצנצנת. מסדרים את החסות על הצלחת.מעליהן מניחים את פירות ההדר, האספרגוס ושברי הפקאן.שף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב הירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300

חומרים (6 מנות):
חומרים לסלט:
לב חסה אדומה
לב חסה ערבית
חופן עלי רוקט
10 עלי עולש
12 פילה תפוז
12 פילה אשכולית אדומה
6 אספרגוסים
20 אגוזי פקאן סיני
וינגרט פקאן

חומרים לרוטב:
150 ג' אגוזי פקאן סיני טחונים
1 שן שום
כוס מיץ תפוזים
2 כפות חרדל דיזון
3 כפות ממרח תמרים
מיץ מחצי לימון
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 כוס שמן אגוזים
1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
הכנת הסלט:
שוטפים את החסות.
מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה.
מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ').
מעברים את התכולה למים עם קרח.

הכנת הרוטב:
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת, עד לקבלת תמהיל הומוגני של רוטב.

הגשת המנה:
מתבלים את כל מרכיבי המנה ברוטב מהצנצנת.
מסדרים את החסות על הצלחת.
מעליהן מניחים את פירות ההדר, האספרגוס ושברי הפקאן.

שף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר