חומרים (6 מנות):
חומרים לסלט:
לב חסה אדומה
לב חסה ערבית
חופן עלי רוקט
10 עלי עולש
12 פילה תפוז
12 פילה אשכולית אדומה
6 אספרגוסים
20 אגוזי פקאן סיני
וינגרט פקאן
חומרים לרוטב:
150 ג' אגוזי פקאן סיני טחונים
1 שן שום
כוס מיץ תפוזים
2 כפות חרדל דיזון
3 כפות ממרח תמרים
מיץ מחצי לימון
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 כוס שמן אגוזים
1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה:
הכנת הסלט:
שוטפים את החסות.
מקלפים את ההדרים ומוצאים את הפילה.
מקלפים את האספרגוס ומבשלים בישול קצר (בלאנצ').
מעברים את התכולה למים עם קרח.
הכנת הרוטב:
מערבבים את כל המרכיבים בצנצנת, עד לקבלת תמהיל הומוגני של רוטב.
הגשת המנה:
מתבלים את כל מרכיבי המנה ברוטב מהצנצנת.
מסדרים את החסות על הצלחת.
מעליהן מניחים את פירות ההדר, האספרגוס ושברי הפקאן.
שף צ'רלי פדידה ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב
הירקון 115 תל-אביב, טלפון: 03-5219300