חומרים לויניגרט נענע – 1 ליטר:
3 שיני שום טריות
100 גרם נענע
2 כפיות מלח שטוחות
1 כף שטוחה חרדל גרגירים
5 כפות סילאן
1 כוס מיץ תפוזים
¼ כוס חומץ יין אדום
2 כוסות שמן תירס
אופן ההכנה:
לשים בקערה את כל הרכיבים פרט לשמן.
תוך כדי טחינה עם בלנדר ידני, להזליף את השמן.
סלט בורגול:
להשרות 1 כוס בורגול ב- 2 כוסות מים רותחים.
לאחר כ- 15 דקות לסנן את המים שלא נספגו בבורגול.
את הבורגול לשים בקערת ערבוב.
לקצוץ מגוון ירקות העונה: מלפפון, עגבניה, בצל סגול, פלפלים, קולורבי סלרי וכו' לפי הטעם. להוסיף לקערה
לקצוץ פטרוזיליה טרייה ונענע טרייה. להוסיף לקערה
לקצוץ תפוח עץ. להוסיף לקערה
ניתן להוסיף לקערה גם תוספות כגון חמוציות, צימוקים, אגוזי פקאן מסוכרים, בוטנים מצופים בסילאן וכו'.
לקחת כרבע גליל גבינת עיזים ולפרוס אותו בעזרת פורס ביצים.
לצפות כל טבעת גבינה בציפוי שניצל (קמח, ביצה, פירורי לחם).
לתבל את הסלט שבקערה בויניגרט הנענע שהוכן מראש.
לטגן את טבעות גבינת העיזים בשמן רדוד ולהוסיף מעל הסלט.
להגיש חם.