סלט בורגול וטבעות גבינת עיזים פריכות בויניגרט נענע

חומרים לויניגרט נענע – 1 ליטר:3 שיני שום טריות100 גרם נענע2 כפיות מלח שטוחות1 כף שטוחה חרדל גרגירים5 כפות סילאן1 כוס מיץ תפוזים¼ כוס חומץ יין אדום2 כוסות שמן תירסאופן ההכנה:לשים בקערה את כל הרכיבים פרט לשמן.תוך כדי טחינה עם בלנדר ידני, להזליף את השמן.סלט בורגול:להשרות 1 כוס בורגול ב- 2 כוסות מים רותחים. לאחר כ- 15 דקות לסנן את המים שלא נספגו בבורגול. את הבורגול לשים בקערת ערבוב.לקצוץ מגוון ירקות העונה: מלפפון, עגבניה, בצל סגול, פלפלים, קולורבי סלרי וכו' לפי הטעם. להוסיף לקערהלקצוץ פטרוזיליה טרייה ונענע טרייה. להוסיף לקערהלקצוץ תפוח עץ. להוסיף לקערהניתן להוסיף לקערה גם תוספות כגון חמוציות, צימוקים, אגוזי פקאן מסוכרים, בוטנים מצופים בסילאן וכו'.לקחת כרבע גליל גבינת עיזים ולפרוס אותו בעזרת פורס ביצים.לצפות כל טבעת גבינה בציפוי שניצל (קמח, ביצה, פירורי לחם).לתבל את הסלט שבקערה בויניגרט הנענע שהוכן מראש.לטגן את טבעות גבינת העיזים בשמן רדוד ולהוסיף מעל הסלט.להגיש חם.

חומרים לויניגרט נענע – 1 ליטר:
3 שיני שום טריות
100 גרם נענע
2 כפיות מלח שטוחות
1 כף שטוחה חרדל גרגירים
5 כפות סילאן
1 כוס מיץ תפוזים
¼ כוס חומץ יין אדום
2 כוסות שמן תירס

אופן ההכנה:
לשים בקערה את כל הרכיבים פרט לשמן.
תוך כדי טחינה עם בלנדר ידני, להזליף את השמן.

סלט בורגול:
להשרות 1 כוס בורגול ב- 2 כוסות מים רותחים.
לאחר כ- 15 דקות לסנן את המים שלא נספגו בבורגול.
את הבורגול לשים בקערת ערבוב.
לקצוץ מגוון ירקות העונה: מלפפון, עגבניה, בצל סגול, פלפלים, קולורבי סלרי וכו' לפי הטעם. להוסיף לקערה
לקצוץ פטרוזיליה טרייה ונענע טרייה. להוסיף לקערה
לקצוץ תפוח עץ. להוסיף לקערה
ניתן להוסיף לקערה גם תוספות כגון חמוציות, צימוקים, אגוזי פקאן מסוכרים, בוטנים מצופים בסילאן וכו'.
לקחת כרבע גליל גבינת עיזים ולפרוס אותו בעזרת פורס ביצים.
לצפות כל טבעת גבינה בציפוי שניצל (קמח, ביצה, פירורי לחם).
לתבל את הסלט שבקערה בויניגרט הנענע שהוכן מראש.
לטגן את טבעות גבינת העיזים בשמן רדוד ולהוסיף מעל הסלט.
להגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר