חומרים:
120 גר' חסה מסולסלת
150 גר' סלק חתוך לפלחים
50 גר' מקלות קולורבי
150 גר' תערובת פירות
50 גר' פקאן מסוכר שבור גס
100 גר' פטה מגורדת
50 גר' בצל סגול
אופן ההכנה:
את הסלק מרתיחים בסיר עם מים חמים עד שהסלק מתרכך לחלוטי.
חותכים את הסלק לפלחים.
מתבלים בשמן זית, טימין, מלח גס, פלפל שחור ושום כתוש.
מפזרים על מגש ואופים בתנור בחום של 180 מעלות בין 15-20 דקות.
נותנים לסלק להתקרר ולשמור בקירור
מערבבים את כל החומרים (מלבד הגבינה) בקערה ומעבירים לקערת סלט.
מגרדים מעל את הגבינה.
מגישים בליווי רוטב ויניגרט.