(4 סועדים)
חומרים לסלט:
2 כוסות אטריות שעועית מבושלות לפי הוראות יצרן
2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
חצי חבילה נבטים
חופן בצל ירוק קצוץ
21 חופן עלי כוסברה שלמים
1 מנגו חתוך לרצועות
שומשום לבן לקישוט
בוטנים קלויים לקישוט
חומרים לווינייגרט תאילנדי:
2 יח' מלפפון
2 שיני שום
כף ג'ינג'ר קצוץ
1/2 כוס חומץ
1/4 כוס סוכר
חופן בצל ירוק
1/2 חופן נענע
1/2 חופן כוסברה
3/4 כוס מים
1 כף מלח שטוחה
1 פלפל צ'ילי אדום
אופן ההכנה:
טוחנים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר.
מתבלים את האטריות והשעועית ברוטב הווינגריט ומניחים כמצע על הצלחת.
בונים את הסלט שכבה אחרי שכבה: קודם את האטריות, לאחר מכן מזלפים 4 כפות מהרוטב, מניחים את רצועות המנגו ומקשטים עם שומשום ובוטנים.
מסעדת Minna Tomei במרכז קסטרא חיפה, רח' פלימן 8, 04-6668080