סלט בורגול ומנגו

חומרים ל- 4 מנות: כוס בורגול גס "סוגת"1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות1 נקטרינה חתוכה לקוביות1/3 כוס מיץ תפוזים2 כפות פטרוזיליה קצוצהכף נענע קצוצהמיץ מלימון אחד¼ כוס שמן זית איכותיכפית דבשמלח פלפל שחור אופן ההכנה:משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה.מוסיפים לבורגול את קוביות הנקטרינה, מנגו, מיץ תפוזים, פטרוזיליה ונענע קצוצה.בקערית מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית. מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.מערבבים ומגישים מיד.

חומרים ל- 4 מנות:
כוס בורגול גס "סוגת"
1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות
1 נקטרינה חתוכה לקוביות
1/3 כוס מיץ תפוזים
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כף נענע קצוצה
מיץ מלימון אחד
¼ כוס שמן זית איכותי
כפית דבש
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים פושרים עד לריכוך.
סוחטים את הבורגול מהנוזלים ומעבירים לקערה.
מוסיפים לבורגול את קוביות הנקטרינה, מנגו, מיץ תפוזים, פטרוזיליה ונענע קצוצה.
בקערית מערבבים את הדבש עם מיץ הלימון ושמן הזית.
מוסיפים את תערובת הדבש לסלט הבורגול.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר