חומרים ל- 4 מנות:
1 כוס בורגול דק
(אפשר להשתמש בקוסקוס או קינואה במקום בבורגול, מכינים אותם לפי הוראות היצרן וממשיכים בהכנה)
2 כוסות מים רותחים
1 עגבניה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס נענע קצוצה דק
1/4 כוס שמן זית
1/2 כוס מיץ לימון טרי
מלח
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים הרותחים למשך חצי שעה,
מסננים היטב ומעבירים את הבורגול המסונן לקערת ערבוב.
מוספים לקערה את שאר החומרים ומערבבים בעדינות למיזוג הטעמים.
טועמים ומתקנים תיבול.
משהים את הסלט מכוסה במקרר לחצי שעה ומגישים.
מתכון מתוך הספר "לבשל בקלות עם רות", מאת רות קרוואני, בהוצאת המחברת.
את הספר ניתן לרכוש בכל חנויות הספרים ב- 128 ₪ או במכירה ישירה ב- 80 ₪. טל. 08-6729075, 054-3354174 , [email protected] ניתן בנוסף להזמין סדנאות בישול עם רות קרוואני.