סלט כרוב אדום עם קוביות טופו

מצרכים:כרוב אדום צרור כוסברה טרייה 2 לימונים 2 שיני שום 1 חבילת טופו 3 כפות רוטב סויה חצי כפית פלפל שחור רבע כוס שמן זית חצי כפית קארי כפית אורגנו 4 כפות משקה סויה תנובה – לייט כפית מלח גס אפור אופן ההכנה:לשטוף היטב את הירקות.לחתוך לפרוסות דקות מאוד את הכרוב האדום.לחתוך לקוביות את הטופו ולהשרות אותו ברוטב סויה למשך 20 דקות. לסנן את הטופו ולהוסיף לשמן זית במחבת טפלון עם חצי כפית קארי ופלפל שחור – עד שמשחים. לתבל את הכרוב בתבלינים הלימון ושמן זית.לפזר מעל את הכוסברה וקוביות הטופו.הכנת הרוטב: להניח בשייקר את מיץ הלימון, שום כתוש, 4 כפות שמן זית, מלח גס אפור,4 כפות משקה סויה לייט.לנער היטב ולשפוך מעל הכרוב.לפזר את הטופו המושחם לפני ההגשה.אביטל סבג חורש היא מומחית לרפואה טבעית

מצרכים:
כרוב אדום
צרור כוסברה טרייה
2 לימונים
2 שיני שום
1 חבילת טופו
3 כפות רוטב סויה
חצי כפית פלפל שחור
רבע כוס שמן זית
חצי כפית קארי
כפית אורגנו
4 כפות משקה סויה תנובה – לייט
כפית מלח גס אפור

אופן ההכנה:
לשטוף היטב את הירקות.
לחתוך לפרוסות דקות מאוד את הכרוב האדום.
לחתוך לקוביות את הטופו ולהשרות אותו ברוטב סויה למשך 20 דקות.
לסנן את הטופו ולהוסיף לשמן זית במחבת טפלון עם חצי כפית קארי ופלפל שחור – עד שמשחים.
לתבל את הכרוב בתבלינים הלימון ושמן זית.
לפזר מעל את הכוסברה וקוביות הטופו.

הכנת הרוטב:
להניח בשייקר את מיץ הלימון, שום כתוש, 4 כפות שמן זית, מלח גס אפור,4 כפות משקה סויה לייט.
לנער היטב ולשפוך מעל הכרוב.
לפזר את הטופו המושחם לפני ההגשה.

אביטל סבג חורש היא מומחית לרפואה טבעית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר