סלט בורגול אביבי

רכיבים:150 גר' בורגול דקגרעינים מרימון אחד1 פלפל אדום1 פלפל צהוב1 פלפל ירוק1 חבילת פטרוזיליהמיץ לימוןמלחפלפל לבןשמן זיתאופן ההכנה:משרים את הבורגול במים חמים ומסננים.קוצצים את הירקות והפטרוזיליה דק דק ומוסיפים לבורגול.מוסיפים את מיץ הלימון, תבלינים ושמן זית – לפי הטעם.NOVA אירועים בנמל תל אביבצילום דניאל לילה

רכיבים:
150 גר' בורגול דק
גרעינים מרימון אחד
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 פלפל ירוק
1 חבילת פטרוזיליה
מיץ לימון
מלח
פלפל לבן
שמן זית

אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים חמים ומסננים.
קוצצים את הירקות והפטרוזיליה דק דק ומוסיפים לבורגול.
מוסיפים את מיץ הלימון, תבלינים ושמן זית – לפי הטעם.

NOVA אירועים בנמל תל אביב


צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר