סלט מעושנים ואבוקדו במעטפת פסטרמה

כ-15 גלילותחומרים למעטפת:5 פרוסות פסטרמה רומנית או פסטרמה בדבש טהור של "הוד לבן"לסלט:1 אבוקדו גדול ומוצק חתוך לקוביות קטנות1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות2 בצלים ירוקים שלמים, קצוצים1/2 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות3 פרוסות פסטרמה מקסיקנית של "עוף טוב" חתוכות לקוביות 1/2 כוס צנוברים קלויים2 כפות חמוציות2 כפות שמן זית או קנולה1 כף מיץ לימון1 כף סילאן1 כף חרדלקורט מלח קורט פלפל שחורלבסיס (אופציונלי):8 פרוסות לחםאו 1 טורטיהאופן ההכנה:בקערה גדולה מערבבים בעדינות את כל רכיבי הסלט.את פרוסות הפסטרמה פורסים ל-3 רצועות שוות. מגלגלים כל אחת מן הרצועות לגלילה, ממלאים בסלט ונועצים קיסם במרכז הגלילה על מנת לשמור על צורתה.מפרוסות הלחם או הטורטיה קורצים עיגולים בקוטר של 4-5 ס"מ.מניחים את הגלילה מעל ומגישים. צילום מורג ביטון

כ-15 גלילות

חומרים למעטפת:
5 פרוסות פסטרמה רומנית או פסטרמה בדבש טהור של "הוד לבן"

לסלט:
1 אבוקדו גדול ומוצק חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים ירוקים שלמים, קצוצים
1/2 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
3 פרוסות פסטרמה מקסיקנית של "עוף טוב" חתוכות לקוביות
1/2 כוס צנוברים קלויים
2 כפות חמוציות
2 כפות שמן זית או קנולה
1 כף מיץ לימון
1 כף סילאן
1 כף חרדל
קורט מלח
קורט פלפל שחור

לבסיס (אופציונלי):
8 פרוסות לחם
או 1 טורטיה

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים בעדינות את כל רכיבי הסלט.
את פרוסות הפסטרמה פורסים ל-3 רצועות שוות.
מגלגלים כל אחת מן הרצועות לגלילה, ממלאים בסלט ונועצים קיסם במרכז הגלילה על מנת לשמור על צורתה.
מפרוסות הלחם או הטורטיה קורצים עיגולים בקוטר של 4-5 ס"מ.
מניחים את הגלילה מעל ומגישים. 

צילום מורג ביטון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר