רכיבים:
1/2 כוס קינואה
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
עגבנייה, בצל סגול, פלפל צהוב חתוכים לריבועים קטנים
בטטה חתוכה לריבועים קטנים
מעט מלח
לרוטב:
4 כפות טחינה
שן שום
לימון
מלח אטלנטי ופלפל
אופן ההכנה:
מבשלים את הקינואה במים במשך כ- 15 דקות ומעבירים לקערה.
מטגנים את ריבועי הבטטה בשלוש כפות שמן זית עד שמקבלת קריספיות ומוסיפים לקערה.
מוסיפים מלח, שמן זית, עגבנייה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ופלפל ומערבבים.
מכינים את רוטב הטחינה, יוצקים מעל ומגישים.