סלט סלק טרי ואננס בבלסמי

רכיבים:3 סלקים טריים בגודל בינוני, חתוכים לגפרורים דקים2 גזרים בגודל בינוני, מגורדים1 אננס טרי חתוך לרצועות דקות50 מ"ל חומץ בלסמי 2 כפות סוכר חוםקורט מלחמעט שמן זית אופן ההכנה:מערבבים את כל הרכיבים למעט האננס.משהים למספר דקות עד לספיגת הטעמים.מוסיפים את האננס לסלט בסמוך למועד ההגשה, או מעטרים עימו את קערת ההגשה.

רכיבים:
3 סלקים טריים בגודל בינוני, חתוכים לגפרורים דקים
2 גזרים בגודל בינוני, מגורדים
1 אננס טרי חתוך לרצועות דקות
50 מ"ל חומץ בלסמי
2 כפות סוכר חום
קורט מלח
מעט שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים את כל הרכיבים למעט האננס.
משהים למספר דקות עד לספיגת הטעמים.
מוסיפים את האננס לסלט בסמוך למועד ההגשה, או מעטרים עימו את קערת ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר