חומרים לשישה סועדים:
4 קולרבי
10 משמשים טריים
צרור נענע קצוץ
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה:
קולפים את הקולרבי וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ.
חולטים את הקוביות כ-3 דקות במים רותחים.
מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח.
מסננים ומעבירים לקערה.
חוצים את המשמשים, מרחיקים גלעינים וחותכים לקוביות, מוסיפים לקערת הקולרבי. מפזרים מעל נענע קצוצה.
בכלי קטן מכינים רוטב משמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
יוצקים על הסלט.
צילום יעקב הררי