סלט קולרבי עם נענע ומשמש

חומרים לשישה סועדים:4 קולרבי10 משמשים טרייםצרור נענע קצוץ3 כפות שמן זיתמיץ מלימון אחדמלח ופלפל שחור טחון טריאופן ההכנה:קולפים את הקולרבי וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ. חולטים את הקוביות כ-3 דקות במים רותחים.מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח. מסננים ומעבירים לקערה.חוצים את המשמשים, מרחיקים גלעינים וחותכים לקוביות, מוסיפים לקערת הקולרבי. מפזרים מעל נענע קצוצה.בכלי קטן מכינים רוטב משמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל. יוצקים על הסלט.צילום יעקב הררי

חומרים לשישה סועדים:
4 קולרבי
10 משמשים טריים
צרור נענע קצוץ
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:
קולפים את הקולרבי וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ.
חולטים את הקוביות כ-3 דקות במים רותחים.
מסננים ומעבירים לקערה עם מי קרח.
מסננים ומעבירים לקערה.
חוצים את המשמשים, מרחיקים גלעינים וחותכים לקוביות, מוסיפים לקערת הקולרבי. מפזרים מעל נענע קצוצה.
בכלי קטן מכינים רוטב משמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
יוצקים על הסלט.

צילום יעקב הררי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר