סלט עגבניות אורגניות

מתכון ל-6 מנותחומרים:1/2 (כ-120 גרם) סלסלה של עגבניות שרי תמר1/2 סלסלה עגבניות שרי שוקולד (חומות)1/2 סלסלה עגבניות שרי צהובות1/2 סלסלה עגבניות שרי3 עגבניות שטח גדולות אדומות קשות שלא ראו מקרר1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות2 שיני שום פרוסותמלח ים פלפל שחור גרוסלרוטב: 3-4 כפות חומץ יין אדום משובח3-4 כפות מיץ לימון טרי1/2 כוס שמן זית כתית מעולהאופן ההכנה:חשובה מאוד טריות העגבניות לסלט זה, כלומר העגבניות חייבות להיות קשיחות ולא רכות, עם ריח אופייני של עגבנייה.לשטוף את העגבניות היטב.את עגבניות השרי לחצות לאורכן או באמצע עין הגבעול עם סכין חדה מאוד.להוסיף את הבצל הסגול.לתבל ממש לפני ההגשה .אופציה לסלט חלבי: תוספת גבינת פטה, בולגרית, ברינזה, או כל גבינה קשה אחרת .המעדניה של גולדשטייןצילום שי בן אפרים

מתכון ל-6 מנות

חומרים:
1/2 (כ-120 גרם) סלסלה של עגבניות שרי תמר
1/2 סלסלה עגבניות שרי שוקולד (חומות)
1/2 סלסלה עגבניות שרי צהובות
1/2 סלסלה עגבניות שרי
3 עגבניות שטח גדולות אדומות קשות שלא ראו מקרר
1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום פרוסות
מלח ים
פלפל שחור גרוס

לרוטב:
3-4 כפות חומץ יין אדום משובח
3-4 כפות מיץ לימון טרי
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה

אופן ההכנה:
חשובה מאוד טריות העגבניות לסלט זה, כלומר העגבניות חייבות להיות קשיחות ולא רכות, עם ריח אופייני של עגבנייה.
לשטוף את העגבניות היטב.
את עגבניות השרי לחצות לאורכן או באמצע עין הגבעול עם סכין חדה מאוד.
להוסיף את הבצל הסגול.
לתבל ממש לפני ההגשה .

אופציה לסלט חלבי:
תוספת גבינת פטה, בולגרית, ברינזה, או כל גבינה קשה אחרת .

המעדניה של גולדשטיין

צילום שי בן אפרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר