סלט נבטי מאש אסייתי עם פלפל אדום ומנגו

מרכיבים:1 פלפל אדום גדול חתוך לפרוסות דקות.2 בצל ירוק, חתוכים למקלות של שני סנטימטר, כולל הלבן והירוק.10 עלי בזיליקום חתוכים גס.¼ צרור כוסברה חתוך גס.1 מנגו חתוך לקוביות/חתיכות דקות.1כפית ג'ינג'ר טרי מגורד דק.כוס נבטי מאש מונבטיםמיץ מחצי לימוןכפית זרעי כוסברה טחונים.½ כפית של זרעי כמון טחונים.כפית מלח – עדיף מלח גס¼ כפית פלפל קאיין או כפית פלפל אדום חריף חתוך דק.אופן ההכנה:אופן ההכנה:להכניס את כל הרכיבים יחדיו בקערה ולערבב היטב.לחכות לפחות חצי שעה לפני הגשה כדי שכל הטעמים יתאחדו .טיפים:השתמשו בעדשים ירוקים מונבטים במקום בנבטי מאש מונבטים.ניתן להשתמש בפאפיה במקום במנגו.ניתן להוסיף נבטי חמניה או נבטים סינים ולהרוויח תוספת ערך תזונתי.BAREFOOD

מרכיבים:
1 פלפל אדום גדול חתוך לפרוסות דקות.
2 בצל ירוק, חתוכים למקלות של שני סנטימטר, כולל הלבן והירוק.
10 עלי בזיליקום חתוכים גס.
¼ צרור כוסברה חתוך גס.
1 מנגו חתוך לקוביות/חתיכות דקות.
1כפית ג'ינג'ר טרי מגורד דק.
כוס נבטי מאש מונבטים
מיץ מחצי לימון
כפית זרעי כוסברה טחונים.
½ כפית של זרעי כמון טחונים.
כפית מלח – עדיף מלח גס
¼ כפית פלפל קאיין או כפית פלפל אדום חריף חתוך דק.
אופן ההכנה:

אופן ההכנה:
להכניס את כל הרכיבים יחדיו בקערה ולערבב היטב.
לחכות לפחות חצי שעה לפני הגשה כדי שכל הטעמים יתאחדו .

טיפים:
השתמשו בעדשים ירוקים מונבטים במקום בנבטי מאש מונבטים.
ניתן להשתמש בפאפיה במקום במנגו.
ניתן להוסיף נבטי חמניה או נבטים סינים ולהרוויח תוספת ערך תזונתי.

BAREFOOD

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר