חומרים:
3-4 סלקים בינוניים מבושלים עם הקליפה
3 תפוחי עץ מסוג גרנד (חמוץ)
1 בצל סגול בינוני
חומרים לרוטב:
3 כפות מיונז
1 כפית חרדל
4 כפות חומץ
1 כף סוכר חום
1 כפית מיץ לימון ממותק (תרכיז)
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מקלפים את הסלק המבושל וחותכים לקוביות.
חותכים לקוביות את תפוחי העץ עם הקליפה ומוסיפים לקערה עם הסלק.
חותכים את הבצל לטבעות דקות ומוסיפים לקערה.
בקערית נפרדת מערבבים את חומרי הרוטב.
מתבלים את הסלט כשעה לפני הארוחה.
קניון חולון נערך לחגים הקרבים ומציע סדנאות בישול לקטנים ולגדולים – ללא תשלום.
האמהות ייהנו מהדגמה וטעימות מאכלי תפוחים – סלט תפוחי עץ וסלק סגול ותפוחי עץ במעטפת בצק בירה ורוטב סילאן (4.9.12 בשעה 10:00 מול קפה ג'ו), והקטנים יכינו חטיף בריאות מפירות האסיף (2.9.12 בשעה 17:00