סלט אגסים

חומרים:5 אגסים עלי בייבי (חצי שקית)100 גרם חמוציות50 גרם אגוזי מלךאופן ההכנה:חותכים את האגסים לרצועות מניחים בקערה.מוסיפים את עלי הבייבי, החמוציות ואגוזי המלך.רוטב ויניגרט נענע:חומרים:4 כפות חומץ4 כפות מיץ לימון2 כפות שמן זיתחצי נענע, מלח פלפל סוכר.אופן הכנת הרוטב:מערבבים הכל במעבד מזון.שופכים על הסלט ומגישים.מתחם אירועים "נסיה" בצומת ראם מסמיה צילום אילן נחום

חומרים:
5 אגסים
עלי בייבי (חצי שקית)
100 גרם חמוציות
50 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:
חותכים את האגסים לרצועות מניחים בקערה.
מוסיפים את עלי הבייבי, החמוציות ואגוזי המלך.

רוטב ויניגרט נענע:
חומרים:
4 כפות חומץ
4 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
חצי נענע, מלח פלפל סוכר.

אופן הכנת הרוטב:

מערבבים הכל במעבד מזון.
שופכים על הסלט ומגישים.

מתחם אירועים "נסיה" בצומת ראם מסמיה

צילום אילן נחום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר