חומרים ל- 4 מנות:
1/2 שקית שעועית צהובה עדינה שלמה מוקפאת סנפרוסט (300 גרם)
3 שיני שום, קצוצות
1 כף שמן
2 כפות חומץ בלסמי מעורבבים עם 1 כפית סוכר
מלח, פלפל גרוס
1 כוס עלי רוקט קצוצים גס
1/2 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות
אופן ההכנה:
להרתיח מים עם מלח. להוסיף את השעועית.
לבשל 3 -4 דקות. לסנן ולקרר תחת מי ברז.
להעביר את השעועית לקערה, להוסיף את שאר המרכיבים למעט עלי הרוקט ולערבב.
לפני ההגשה לפזר את עלי הרוקט, ולהגיש קר.
צילום לירון אלמוג