סלט שעועית צהובה עדינה

חומרים ל- 4 מנות:1/2 שקית שעועית צהובה עדינה שלמה מוקפאת סנפרוסט (300 גרם)3 שיני שום, קצוצות1 כף שמן2 כפות חומץ בלסמי מעורבבים עם 1 כפית סוכרמלח, פלפל גרוס1 כוס עלי רוקט קצוצים גס1/2 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעותאופן ההכנה:להרתיח מים עם מלח. להוסיף את השעועית.לבשל 3 -4 דקות. לסנן ולקרר תחת מי ברז.להעביר את השעועית לקערה, להוסיף את שאר המרכיבים למעט עלי הרוקט ולערבב.לפני ההגשה לפזר את עלי הרוקט, ולהגיש קר.צילום לירון אלמוג

חומרים ל- 4 מנות:
1/2 שקית שעועית צהובה עדינה שלמה מוקפאת סנפרוסט (300 גרם)
3 שיני שום, קצוצות
1 כף שמן
2 כפות חומץ בלסמי מעורבבים עם 1 כפית סוכר
מלח, פלפל גרוס
1 כוס עלי רוקט קצוצים גס
1/2 בצל סגול, חתוך לחצאי טבעות

אופן ההכנה:
להרתיח מים עם מלח. להוסיף את השעועית.
לבשל 3 -4 דקות. לסנן ולקרר תחת מי ברז.
להעביר את השעועית לקערה, להוסיף את שאר המרכיבים למעט עלי הרוקט ולערבב.
לפני ההגשה לפזר את עלי הרוקט, ולהגיש קר.

צילום לירון אלמוג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר