סביצ'ה בורי בשומשום שחור, עם גמבה, תפוחי עץ ובצל סגול

4 מנותמצרכים: 240 גרם בורי נקי מהעצמות ומהעור פלפל אדום בינוניתפוח עץ ירוק בצל סגול בינוני חופן עלי נענע טריים 50 גרם שומשום שחור מיץ מלימון אחד 5 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור בלסמי מצומצם – כוס חומץ בלסמי ושתי כפות סוכר חום אופן ההכנה: חותכים את הדג, הירקות והתפוחים לקוביות של 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ ושמים בקערה. קוצצים את הנענע ומוסיפים את הנענע והשומשום לקערה. מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל. הגשה: מסדרים את תערובת הסביצ'ה בתוך "רינג" (טבעת שניתן לקנות בחנויות המתמחות). מזלפים את הבלסמי, ומפזרים שומשום למעלה. מגישים בתוספת לחם או טוסטים בצד.

4 מנות

מצרכים:
240 גרם בורי נקי מהעצמות ומהעור
פלפל אדום בינוני
תפוח עץ ירוק
בצל סגול בינוני
חופן עלי נענע טריים
50 גרם שומשום שחור
מיץ מלימון אחד
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
בלסמי מצומצם – כוס חומץ בלסמי ושתי כפות סוכר חום

אופן ההכנה:
חותכים את הדג, הירקות והתפוחים לקוביות של 1.5 ס"מ על 1.5 ס"מ ושמים בקערה.
קוצצים את הנענע ומוסיפים את הנענע והשומשום לקערה.
מתבלים בלימון, שמן זית, מלח ופלפל. 

הגשה:
מסדרים את תערובת הסביצ'ה בתוך "רינג" (טבעת שניתן לקנות בחנויות המתמחות).
מזלפים את הבלסמי, ומפזרים שומשום למעלה.
מגישים בתוספת לחם או טוסטים בצד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר