קינוח ג'ינג'ר ובננה עם גלידת שוקולד

רכיבים ל- 6 מנות:2 כפות סוכר חום גדושות2 כפות רום לייט1 כף חמאה1/2 כפית ג'ינג'ר טחון2 בננות בינוניות בשלות, חתוכות לפרוסות עבות של 2.5 ס"מ באלכסוןגלידת שוקולד בלגיאופן ההכנה:במחבת רחבה שמים סוכר חום, רום, חמאה וג'ינג'ר ומביאים לרתיחה על אש בינונית.מוסיפים את הבננות ומערבבים על אש בינונית עד שהבננות מתחממות והסירופ עוטף אותן ומתקשה. מגישים חמים עם גלידת שוקולד בלגי.צילום: Nick Carmen

רכיבים ל- 6 מנות:
2 כפות סוכר חום גדושות
2 כפות רום לייט
1 כף חמאה
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
2 בננות בינוניות בשלות, חתוכות לפרוסות עבות של 2.5 ס"מ באלכסון
גלידת שוקולד בלגי

אופן ההכנה:
במחבת רחבה שמים סוכר חום, רום, חמאה וג'ינג'ר ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את הבננות ומערבבים על אש בינונית עד שהבננות מתחממות והסירופ עוטף אותן ומתקשה.
מגישים חמים עם גלידת שוקולד בלגי.

צילום: Nick Carmen

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר