fbpx

אגסים מבושלים בבירת חיטה

חומרים8 אגסים בינוניים בגודל אחיד1 ליטר בירת חיטה – דוגמת בישוף או ויינשטפן2 תפוחים ירוקים3 כפות חמאה6 כפות סוכר דמררה2 כפות סירופ מייפל אמיתיהכנהאת התפוחים חותכים לרבעים, מטגנים בחמאה ובוזקים את הסוכר.מבשלים שעה, בערך. מרסקים במעבד מזון. קולפים את האגסים. מרתיחים את הבירה ומבשלים עד שהיא מצטמצמת. מוסיפים את שאר החומרים, כולל את האגסים. מבשלים את האגסים בבירה, על להבה נמוכה, רבע שעה. מוציאים את האגסים ומעבירים לצלחות. מצמצמים את הרוטב עד שהוא סמיך, יוצקים על האגסים.ב- TEMPLE BAR מגישים את האגסים חמים, עם כדור גלידת ווניל גורמה. גם על הגלידה יוצקים רוטב חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
8 אגסים בינוניים בגודל אחיד
1 ליטר בירת חיטה – דוגמת בישוף או ויינשטפן
2 תפוחים ירוקים
3 כפות חמאה
6 כפות סוכר דמררה
2 כפות סירופ מייפל אמיתי

הכנה
את התפוחים חותכים לרבעים, מטגנים בחמאה ובוזקים את הסוכר.

מבשלים שעה, בערך. מרסקים במעבד מזון. קולפים את האגסים.

מרתיחים את הבירה ומבשלים עד שהיא מצטמצמת. מוסיפים את שאר החומרים, כולל את האגסים.

מבשלים את האגסים בבירה, על להבה נמוכה, רבע שעה.

מוציאים את האגסים ומעבירים לצלחות.

מצמצמים את הרוטב עד שהוא סמיך, יוצקים על האגסים.

ב- TEMPLE BAR מגישים את האגסים חמים, עם כדור גלידת ווניל גורמה. גם על הגלידה יוצקים רוטב חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר