אגרול טוב טעם

מתכון ל- 5 מנותחומרים:5 דפים של בוריקה (דפי סיגרים) – מופשרים350 גרם גבינת טוב טעם50 גרם גרעיני חמניה קלופים – (לא קלויים)חצי חבילת נבטי שעועית (הגדולים) – חתוכים לשניים (לרוחב)עלים מ-5 גבעולי טימין תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס – לפי טעםחלמון ביצה – להדבקת האגרולאופן ההכנה:מערבבים היטב בקערה את כל החומרים פרט לדפי הבוריקה.ממלאים כל דף בוריקה בתערובת (כ- 75-80 גרם) ומגלגלים לצורת אגרול (כמו בלינצ'ס).מדביקים את הקצה עם חלבון הביצה.מטגנים בשמן עמוק בחום של כ- 180 מעלות, עד הזהבה.מניחים על נייר מגבת לחצי דקה ומגישים.המלצת השף:להגיש את האגרולים חצויים לאורך על מצע של חסות בתוספת ממרח עגבניות או פסטו בזיליקום.להגיש אגרול אחד למנה, כמנה ראשונה חמה.צילום שי אפגין

מתכון ל- 5 מנות

חומרים:
5 דפים של בוריקה (דפי סיגרים) – מופשרים
350 גרם גבינת טוב טעם
50 גרם גרעיני חמניה קלופים – (לא קלויים)
חצי חבילת נבטי שעועית (הגדולים) – חתוכים לשניים (לרוחב)
עלים מ-5 גבעולי טימין
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס – לפי טעם
חלמון ביצה – להדבקת האגרול

אופן ההכנה:
מערבבים היטב בקערה את כל החומרים פרט לדפי הבוריקה.
ממלאים כל דף בוריקה בתערובת (כ- 75-80 גרם) ומגלגלים לצורת אגרול (כמו בלינצ'ס).
מדביקים את הקצה עם חלבון הביצה.
מטגנים בשמן עמוק בחום של כ- 180 מעלות, עד הזהבה.
מניחים על נייר מגבת לחצי דקה ומגישים.

המלצת השף:
להגיש את האגרולים חצויים לאורך על מצע של חסות בתוספת ממרח עגבניות או פסטו בזיליקום.
להגיש אגרול אחד למנה, כמנה ראשונה חמה.

צילום שי אפגין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר