אגרול טוב טעם

 

מתכון ל- 5 מנות

חומרים:
5 דפים של בוריקה (דפי סיגרים) – מופשרים
350 גרם גבינת טוב טעם
50 גרם גרעיני חמניה קלופים – (לא קלויים)
חצי חבילת נבטי שעועית (הגדולים) – חתוכים לשניים (לרוחב)
עלים מ-5 גבעולי טימין
תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס – לפי טעם
חלמון ביצה – להדבקת האגרול

אופן ההכנה:
מערבבים היטב בקערה את כל החומרים פרט לדפי הבוריקה.
ממלאים כל דף בוריקה בתערובת (כ- 75-80 גרם) ומגלגלים לצורת אגרול (כמו בלינצ'ס).
מדביקים את הקצה עם חלבון הביצה.
מטגנים בשמן עמוק בחום של כ- 180 מעלות, עד הזהבה.
מניחים על נייר מגבת לחצי דקה ומגישים.

המלצת השף:
להגיש את האגרולים חצויים לאורך על מצע של חסות בתוספת ממרח עגבניות או פסטו בזיליקום.
להגיש אגרול אחד למנה, כמנה ראשונה חמה.

צילום שי אפגין






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה