fbpx

אוזן המן במילוי ארטישוק עם ציפוי קמח תירס

מצרכים לבצק:½3 כוסות קמח1/3 חב' שמרים (של 50 גרם)½ כף סוכר½ כף מלח1-2 כפות שמן זית½1 כוסות מים קריםאופן ההכנה:מניחים בקערה שמרים, סוכר, מים ומעט קמח, ומערבבים עיסה.מניחים מעל את שאר הקמח ושמן, ולשים כ- 5 דקות ע"י וו המיקסר.מוסיפים את המלח, ולשים במהירות גבוהה יותר למשך 7 דקות.מניחים את הבצק בקערה מקומח, עד שמכפיל את הנפח.מוציאים את האוויר, מרדדים לעלה בעובי 5 מ"מ, וקורצים עיגולים.מצרכים למילוי:400 גרם ארטישוק100 גרם גבינת פרומעז1 כף גדושה זיתי קלמטה1 כף שטוחה דבלים קצוצים2 כפות עירית קצוצהמלחפלפל1 כף גדושה אגוזי לוז גרוסיםאופן ההכנה:את הארטישוק קוצצים גם ומניחים בקערה.מוסיפים את הגבינה, זיתים מגולענים קצוצים גס, עירית קצוצה, תאנים ואגוזי לוז.מתבלים במלח ופלפל.ציפוי: מיםקמח תירסאופן הכנת אוזני המן:מרדדים את הבצק לעובי 5 מ"מ, קורצים עיגולים ומברישים את שולי הבצק בביצה.מניחים את התערובת באמצע, וסוגרים צורת אוזן המן.מברישים במעט מים את דפנות הבצק החיצוניות ומפזרים / מדביקים קמח תירס.מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מתפיחים לחצי שעה, ואופים בחום של 180-185 מעלות כ- 15 עד 20 דקות.שף קונדיטור ערן שוורצברד הוא מנחה קורס קונדיטוריה בביה"ס "בישולים"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים לבצק:
½3 כוסות קמח
1/3 חב' שמרים (של 50 גרם)
½ כף סוכר
½ כף מלח
1-2 כפות שמן זית
½1 כוסות מים קרים

אופן ההכנה:
מניחים בקערה שמרים, סוכר, מים ומעט קמח, ומערבבים עיסה.
מניחים מעל את שאר הקמח ושמן, ולשים כ- 5 דקות ע"י וו המיקסר.
מוסיפים את המלח, ולשים במהירות גבוהה יותר למשך 7 דקות.
מניחים את הבצק בקערה מקומח, עד שמכפיל את הנפח.
מוציאים את האוויר, מרדדים לעלה בעובי 5 מ"מ, וקורצים עיגולים.

מצרכים למילוי:
400 גרם ארטישוק
100 גרם גבינת פרומעז
1 כף גדושה זיתי קלמטה
1 כף שטוחה דבלים קצוצים
2 כפות עירית קצוצה
מלח
פלפל
1 כף גדושה אגוזי לוז גרוסים

אופן ההכנה:
את הארטישוק קוצצים גם ומניחים בקערה.
מוסיפים את הגבינה, זיתים מגולענים קצוצים גס, עירית קצוצה, תאנים ואגוזי לוז.
מתבלים במלח ופלפל.

ציפוי:
מים
קמח תירס

אופן הכנת אוזני המן:
מרדדים את הבצק לעובי 5 מ"מ, קורצים עיגולים ומברישים את שולי הבצק בביצה.
מניחים את התערובת באמצע, וסוגרים צורת אוזן המן.
מברישים במעט מים את דפנות הבצק החיצוניות ומפזרים / מדביקים קמח תירס.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מתפיחים לחצי שעה, ואופים בחום של 180-185 מעלות כ- 15 עד 20 דקות.


שף קונדיטור ערן שוורצברד הוא מנחה קורס קונדיטוריה בביה"ס "בישולים"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר