אוזני המן במילוי ריבת חלב

 

חומרים:
1.5 ק"ג קמח
1 ק"ג חמאה
4-5 ביצים
500 גר' אבקת סוכר
1 לימון – גרידת לימון
1 תפוז – גרידת תפוז
מעט וניל
200 גר' פטיסייר
150 גר' ריבת חלב

אופן ההכנה:
להקפיץ חמאה עם הסוכר.
להוסיף את הסוכר ואת הביצים בהדרגה, ולאחר מכן את גרידת הלימון, התפוז והקמח.
לקרר את הבצק ולרדד עיגולים בקוטר 10 ס"מ ועובי 4 מ"מ.
לזלף את ריבת החלב שעורבבה עם קרם הפטיסייר.
לאפות בחום 160 מעלות כ-15 דקות.
לבזוק את אבקת הסוכר מעל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה