חומרים:
2 ק"ג קמח
750 גר' אבקת סוכר
1.5 גר' חמאה
150 גר' קינמון
6 יח' ביצים
½ חמאה
250 גר' שקדים
1 ק"ג סוכר
20 יח' ביצים
12 גר' אבקת אפייה
500 גר' קורנפלור
אופן ההכנה:
להקציף את החמאה.
להוסיף את הסוכר בהדרגה, את הביצים, את הקמח, את הקינמון ולערבב ביחד.
להוסיף את החמאה המוקצפת.
אין לעבד את הבצק יתר על המידה.
להכניס את הבצק לקירור.
ליצור עיגולים בקוטר 10 ס"מ ועובי 4 מ"מ.
לזלף את קרם השקדים.
ולאפות בחום 160-170 מעלות במשך כ- 15 דקות.
לקרם שקדים:
להקציף חמאה עם סוכר.
להוסיף את הביצים בהדרגה, ולאחר מכן שקדים, אבקת אפיה וקורונפלור.
להכניס לקירור.