אוזני המן הרשי'ז ו-Reese’s

הקונדיטורית-בלוגרית שירן מתתיה מציעה מתכון פורימי לאוזני המן הרשי'ז (Hershey’s) ו- Reese’s שהן לבדן משלוח מנות אחד גדול. שיהיה חג שמח ובריא

הופכים את הבצק כך שהחלק היפה יהיה למטה- אותו יראו. ממלאים במילוי וסוגרים למשולש. צילום שירן מתתיהו

מצרכים ל-4 אוזני המן קוטר 18 ס"מ

200 גרם חמאה קרה

100 גרם אבקת סוכר

2 כוסות קמח (300 גרם)

½ כפית מחית וניל או תמצית וניל

1 ביצה L

1 כפית גדושה קקאו כהה

צילום שירן מתתיהו

למילוי אוזני המן Reese’s

חמאת בוטנים

ממרח שוקולד

6 יחידות Reese’s Cups

למילוי אוזני המן הרשי'ז

2 עוגיות מפוררות

ממרח עוגיות או ממרח וניל (ניתן להשיג בסופר או בחנויות שמתמחות באפייה)

8 יחידות מיני הרשי'ז

הערה: אפשר להשתמש באיזה ממרחים שאוהבים

צילום שירן מתתיהו

אופן ההכנה

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל המצרכים מלבד הביצה לתערובת פירורית.

מוסיפים את הביצה ומעבדים ממש מעט רק עד לאיחוד.

מחלקים את הבצק לשניים – חצי ל- Reese’s חצי להרשי'ז.

ל- Reese’s מחלקים את הבצק לשניים – חצי אחד משאירים לבן ולחצי השני מוסיפים את הקקאו.

מאחדים את שני הצבעים לדוגמת שיש.

לבצק השני (הרשי'ז) מוסיפים עוגיות מפוררות.

מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה.

מכניסים למקפיא ל- 15 דקות.

קורצים עיגול בקוטר 18 ס"מ.

צילום שירן מתתיהו

הופכים את הבצק כך שהחלק היפה יהיה למטה- אותו יראו.

ממלאים במילוי וסוגרים למשולש.

מהדקים טוב את השוליים.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ- 15 דקות.

לאחר הקירור אפשר לקשט ולהתפרע עד לא ידע!

שומרים בטמפרטורת החדר בקופסה סגורה עד 4 ימים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה